Beton bloğun altında kalan 3 işçinin cesedine ulaşıldı

Beton bloğun altında kalan 3 işçinin cesedine ulaşıldı

​Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında inşaatı devam eden viyadüğün çökmesi sonucu 3 işçinin cansız bedeni çıkarıldı. Bir işçi ise sağ olarak çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton bloğun altında kalan işçilerden 3'ünün cesedinin çıkarıldığı belirtildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz sınırları içinde devam etmekte olan Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları esnasında Gebze Tavşancıl kesiminde Osmangazi Köprüsüne yakın bir noktada yapılmakta olan Viyadüğe 2. kademe beton dökülürken beton bloğun ters dönerek üzerindeki işçilerle birlikte aşağı düşmesi sonucu meydana gelen iş kazası sonrası, AFAD, UMKE Arama ve Kurtarma Ekipleri ile İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kurtarma çalışmaları sonucunda; saat 14.40 itibari ile 1 işçimiz yaralı olarak kurtarılmış, sevk edildiği hastanede tedavisi devam etmektedir." denildi.

Açıklamada, "Diğer işçilerimizi kurtarmak üzere yapılan kurtarma çalışmaları sonucunda saat 17.15 itibariyle bir işçimizin, saat 22.38 itibariyle bir işçimizin, saat 23.14 itibariyle de bir işçimiz olmak üzere 3 işçimizin cenazesine ulaşılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Verilen bilgiler kapsamında enkaz altında başka bir isçinin kalmadığının değerlendirildiği bildirilen açıklamada, hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilendi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler