Beyaz Zarf Sonuç Vermeye Başladı

Beyaz Zarf Sonuç Vermeye Başladı

Manisa SGK ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği iş birliği ile yaklaşık üç ay önce başlatılan Emeklilik Bilgilendirme Beyaz Zarf uygulaması sonuçları alınmaya başladı.

MANİSA - Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odasında SGK İl Müdürü Murat Saygı ve oda başkanı Hasan Geriter ortak basın açıklaması yaptılar.

 

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde hizmetlerin daha kaliteli ve daha hızlı sunulması amacıyla bir çok proje gerçekleştirdiklerinin ifade edildiği açıklamada, "Gerçekleştirilen projelerimizin içerisinde söz konusu amacımıza en çok ulaştığımızı hissettiğimiz uygulama 'Beyaz Zarf Projesi' olmuştur Beyaz Zarf Projesinin amacı vatandaşlarımıza emekli olabilecekleri tarihin önceden beyaz zarf ile bildirilmesidir.Beyaz zarf projesi Manisa esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir uygulamadır." denildi.

 

SGK İl Müdürlüğü İle Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ile imzalanan protokol gereği BAĞ KUR'lu esnaf ve sanatkarları bilgilendirme çalışmaları sonuç vermeye başladı. Bu süre zarfında SGK 6 bin 191 dosyayı inceledi, 509 kişiye bilgilendirme olarak beyaz zarf gönderdi ve proje kapsamında 84 kişiye aylık bağlandı. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.