Bilgi Evi'nden büyük başarı

Bilgi Evi'nden büyük başarı

Hilvan Belediyesi'nin eğitime destek amaçlı olarak 2016 yılında temelini attığı bilgi evi, bu sene de yüzlerce öğrenciyi Türkiye'nin çeşitli üniversitelerine yerleştirerek yeni bir başarıya daha imza attı.

Hilvan Belediyesi tarafından GAP İdaresi Başkanlığı, Hilvan Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile eğitim hizmetleri amacıyla başlatılan Bilgi Evi'nde üniversiteye hazırlık eğitimi gören 190 öğrenciden 114'ü Türkiye'nin çeşitli üniversitelerine yerleşti.

Türkiye'deki çeşitli üniversitelere öğrencilerin yerleşmesinde büyük emekleri olan Bilgi Evi öğretmenlerini ziyaret eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, öğretmenleri tebrik ederek çabalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

Yaptığı ziyarette sonuçları değerlendiren Bayık "İnsan ve gelecek odaklı çalışma hedeflerimiz arasına aldığımız eğitime desteklerimizin böyle güzel sonuç vermesi hepimizi sevindirmiş, mutlu etmiştir. Bilgi Evi'nde üniversite hazırlık eğitimi gören öğrencilerimizin büyük çoğunluğu Türkiye'deki çeşitli fakültelere yerleşmiş ve büyük bir kısmı da Meslek Yüksek Okullarına yerleşmiştir. Geri kalan diğer öğrencilerimiz ise puanları yetmesine rağmen tercih hakkını kullanmamıştır. Bu başarının elde edilmesinde büyük emekleri olan ve bize haklı bir gurur yaşatan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dilerim' dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler