Bingöl Belediye Başkanı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Bingöl Belediye Başkanı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

​Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentteki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentteki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arıkan, muhtarların önemli görevler üstlendiğini, vatandaş ile kurumlar arasında köprü görevi gördüğünü söyledi. 

Mahalle muhtarlarını ve onlardan gelen talep, fikir ve beklentileri önemsediklerini söyleyen Arıkan, şunları söyledi: “Büyük bir özveri ve heyecanla ilimize hizmet edeceğiz. 5 yıllık görev sürecimizde sizlerle işbirliği içerisinde olacağız. İlimizin sorunlarını çözüme kavuşturulma noktasında sürekli istişare içerisinde olacağız ve ortak fikirlerde buluşarak sorunlarımızı çözeceğiz. Halktan aldığımız yetkiyi yine halka hizmet etmek noktasında kullanacağız.”

Bölgesel ayrımcılık yapılmayacağını ifade eden Arıkan, her mahalleye eşit hizmet götürme gayretinde olacaklarını söyledi. Arıkan, “Tüm imkân ve olanaklarımızı, bütün enerjimizi kentimize hizmet etme noktasında kullanacağız. Altyapıdan üstyapıya, içme suyundan yeşil alanlara kadar ilimizin ihtiyaç duyduğu tüm yatırımları hayata geçireceğiz.” diye konuştu. 

Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku, 5 yıl boyunca hep birlikte Bingöl’e hizmet edeceklerini söyledi. 

Bingöl’ün gelişmesi noktasında belediye tarafından alınan doğru kararları destekleyeceklerini ifade eden Butaku, “Doğru kararları destekleyeceğimiz gibi yanlış uygulamalarında karşısında duracağız. Muhtar-belediye arasında iletişimin daha sağlıklı yürümesi noktasında kurulan Muhtarlıklar Müdürlüğü’nün aktif hale getirilmesini talep ediyoruz. Böylece muhtarlarımız sorun ve talepler noktasında muhtarlıklar müdürlüğüyle irtibata geçebilecek ve bürokrasi azalacak, sorunların çözümü noktasında daha sağlıklı iletişim kurulmuş olacak.” şeklinde konuştu.

Toplantı, Arıkan’ın tüm mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyerek sonlandırıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.