Bingöl Belediyesi kışa hazır

Bingöl Belediyesi kışa hazır

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, Makine İkmal Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kış mevsiminde karla mücadele edecek personelle bir araya geldi.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, araç filosuna yeni dahil edilen 1 kar küreme ve yükleme, 1 mini yükleyici kar küreme ile 1 tuzlama aracıyla karla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

Burada açıklamada bulunan Arıkan, Ulaştırma Müdürlüğü başta olmak üzere bütün birimlerin kışa hazır olduğunu söyledi.

Arıkan, “Karla mücadeleyi daha verimli bir şekilde yürütmek için 1 kar küreme ve yükleme aracı, 1 mini yükleyici kar küreme aracı ile 1 tuzlama aracının siparişini verdik, yakın zamanda araç filomuza dahil edeceğiz. Bunlarla birlikte 6 greyder, 7 loder, 2 paletli ekskavatör, 1 lastikli ekskavatör, 1 tuzlama aracı, 2 kaldırım küreme aracı ve 6 kamyonla karla mücadele edeceğiz İnşallah.” dedi.

Daha sonra personelle toplantı yapan Başkan Arıkan, belediyelerin insan ve şehir hayatının merkezinde olan en önemli kurum olduğunu söyledi.

Arıkan, “Kendi insanımıza hizmet ederken, büyük bir özveriyle, büyük bir keyifle çalışmalıyız. Belediyenin en önemli birimlerinden biri de ulaştırma müdürlüğümüzdür. Sizlerin burada yapacağınız işler, layıkıyla yerine getireceğiz görevler, insanımızı mutlu edecektir. Yaptığımız her hizmette insanlarımızın hayır duasını alıyorsak, bu Allah katında da bizlere sadaka olarak dönecektir. Görevimizi yaparken, hem hizmeti doğru bir şekilde sunmanın gayreti içerisinde olmalıyız, hem de bu anlayışla hareket etmeliyiz. Bizler her bir çalışma arkadaşımızın emeğine saygı duyuyoruz. Karşılıklı sevgi ve saygıyla insanımıza, memleketimize hizmet edelim.” dedi.

Karla mücadelenin planlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini de vurgulayan Arıkan, “Her bir çalışma arkadaşımız, birim müdürleriyle, şefleriyle, ekipleriyle planlı ve doğru bir şekilde çalışmalı. Karla mücadele ederken, insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler dikkate alınarak doğru ve zamanında müdahaleler yapılmalı. Bu doğrultuda ben tüm arkadaşlarımıza güveniyor ve inanıyorum. İnşallah, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüterek, kış sezonunu geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

İLKHA


Bingöl belediyesi kışa hazır

Bingöl belediyesi kışa hazır

Bingöl belediyesi kışa hazır

Bingöl belediyesi kışa hazır

Bingöl belediyesi kışa hazır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.