Bingöl Belediyesi uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binayı yıktı

Bingöl Belediyesi uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binayı yıktı

Bingöl Belediyesi, halkın artan şikâyetleri üzerine şehirde bulunan uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk yapıları yıkmaya başladı.

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında çevreye risk teşkil eden ve madde bağımlılarının meskeni haline gelen metruk yapılar yıkılmaya başlandı.

Halkın şikâyeti üzerine harekete geçen ekipler, merkez Beşyol mevkiinde bulunan metruk bir yapının uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldiğini tespit etti. Gerekli işlemleri tamamladıktan sonra çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde metruk yapının yıkımı gerçekleştirdi.

Çalışmalara ilişkin Bingöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalar titizlikle devam ediyor. Çevredeki vatandaşlarımızın şikâyeti üzerine hareket geçen ekiplerimiz, uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu, çevreye kötü görüntü veren, kullanılmayan yapıları bir bir yıkıyor. Atıl durumdaki yapılar yıkıldıkça hem madde kullanımının önüne geçiliyor hem de görüntü kirliliği engelleniyor.” denildi.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.