Bingöl Üniversitesinde düzenlenen kitap fuarı sona erdi

Bingöl Üniversitesinde düzenlenen kitap fuarı sona erdi

Bingöl’de düzenlenen "Bingöl Üniversitesi 1'inci Kitap Günleri Fuarı" sona erdi.On binlerce kitabın sergilendiği fuarda, yazar ve akademisyenler fuar süresince söyleşiler gerçekleştirerek, imza etkinliğine katıldılar.

On gün süren fuara birçok yazar ve akademisyen söyleşiler gerçekleştirip, kitap imzalama etkinliğine katılarak, okuyucularına imzalı kitaplarını sundular. Bir günde ortalama 300 kitabın alıcı bulduğu fuarda toplamda 3 bin kitap satıldı.

Düzenlenen kitap fuarı günleriyle ilgili, değerlendirmelerde bulunan bulunan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Fuarın sadece üniversite öğrencilerinin değil, tüm toplumun ilgisini çektiğine inanıyorum. İnsanlar burada dokunarak, görerek ve kitabın kokusunu hissederek alıyorlar. Fuarda yaklaşık 10 bin kitap okuyucuların beğenisine sunuldu. Bu yıl ilk kez düzenlenen fuar, geleneksel hale getirilecek. Fuar, Bingöl açısından iyi bir çalışma oldu, devamı da gelecek, biz bu etkinliği geleneksel hale getirip, her yıl düzenleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.