Bingöl’de hırsızlık şüphelisi 8 kişi tutuklandı

Bingöl’de hırsızlık şüphelisi 8 kişi tutuklandı

Bingöl’de hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen 8 şüpheli tutuklandı.

Bingöl Valiliği, kentte hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen şahıslara yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden, 8’inin tutuklandığını bildirdi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “27 Mayıs 2019 tarihinde Yenişehir Mahallesi Genç Caddesi üzeri Halk Pasajı'nda faaliyet gösteren işletmeciliğini Y.B. isimli vatandaşımızın yapmış olduğu H. Kuyumculuk isimli iş yerinden 24 bin TL değerinde 15 adet altın erkek yüzüğü çalınmıştır. Olayın faili meçhul şüphelisinin tespiti için Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmaları neticesinde şüpheli E.A. Güveçli Köyü Hasan Mezrası ormanlık alanda olayın meydana geldiği saatten 2 saat gibi kısa bir sürede çalmış olduğu 12 adet altın yüzük ile birlikte yakalanmıştır. Olayı gerçekleştiren şüpheli E.A. isimli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığında yapılan ilk sorgularına müteakip sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi tarafında tutuklanmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “İlimizde 01 Mayıs 2019-27 Mayıs 2019 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olaylarında 9 şüpheli şahıs yakalanmış, bunlardan 8 şahıs tutuklanmış, bir şahıs Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılmıştır. Aydınlatılan hırsızlık olaylarında vatandaşlarımızın çalınan eşyalarının büyük çoğunluğu temin edilerek mağdur şahıslara teslim edilmiştir. Halkımızın can ve malının korunması ve muhafaza edilmesi, istirahatinin temini ile mağduriyetlerinin giderilmesi için görevlilerimiz tarafından etkin etkili ve duyarlı olarak çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.