Bingöl’de hırsızlık zanlısı 7 kişi tutuklandı

Bingöl’de hırsızlık zanlısı 7 kişi tutuklandı

Bingöl’de hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı .

Bingöl'de polisin operasyonuyla yakalanan 7 hırsızlık şüpheli tutuklandı.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, merkeze bağlı Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi'nde ikamet eden A.B'nin parasi İran uyruklu A.K., R.M.A. ve N.J.S isimli 3 kişi tarafından tırnakçılık yöntemi ile çalındığı belirtildi.

Şahısların aynı gün Diyarbakır'ın Hani ilçesinde de 5 bin TL çaldığı belirlendiği ifade edilen açıklamada, şüphelilerin Bingöl ve Diyarbakır emniyetinin ortak çalışması ile Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yakalandığı belirtildi.

Öte yandan merkeze bağlı Kültür Mahallesi'nde A.Ş'nin evinden 2 bin TL çalındığı ifade edilen açıklamada, şüphelinin N.B'nin yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, Saray Mahallesi'nde M.E'nin iş yerinde 10 bin TL değerinde doğalgaz tesisatı çalındığı,  polisin çalışmasında hırsızlığı gerçekleştiren S.B'nin de yakalanarak daha sonra tutuklandığı belirtildi.

Öte yandan açıklamada, kent genelinde 1 Ağustos ile 9 Eylül arasında meydana gelen hırsızlık olaylarında toplamda 31 şüphelinin yakalandığı, bunlardan 7'sinin tutuklandığı ve 15'inin adli kontrol şartı ile 9'unun ise savcılıktan serbest kaldığı ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.