Bingöl'de ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı

Bingöl'de ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade eden Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Refik Gönül, Bingöl Umut Kervanı olarak, 2019-2020 eğitim ve öğretim sezonu için okula başlayacak olan öğrenciler için farklı kalemlerde kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

“Fakir ve muhtaçlara hayırseverlerin katkılarıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz”

İlkokul, ortaokul ve liseye giden çocuklar için kırtasiye malzemelerini hayırsever esnafların katkılarıyla temin ettiklerini belirten Gönül, “Şu anda da paketlerimizi hazırladık, ilimizde ikamet eden ve tespit ettiğimiz fakir ve muhtaç ailelerimizin çocuklarına yardımda bulunacağız." dedi.  

Bingöl’de bulunan fakir ve muhtaçlara imkanlar nispetinde nakdi ve ayni yardımları ulaştırmaya gayret ettiklerini dile getiren Gönül, “Biz dernek olarak her nevi gıda yarımında bulunuyoruz. Ev eşyası konusunda ihtiyacı olanlara katkılarda bulunuyoruz.  Tüm ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. İmkânlar çerçevesinde yardımlarımızı yapmaya gayretle devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gönül, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kırtasiye malzemesi verdiğimiz zaman çocukların gülmeleri bizde ve bu hayrı yapan kişilerde farklı bir duygu meydana getiriyor.  Gerçekten de onların o sevinmelerinden beli oluyor ki ihtiyaçları var. Biz bir an evvel sıkıntılarını hayırsever kardeşlerimizin yaptığı bağışlarla gidermeye çalışıyoruz. Kırtasiye yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız yardımların içerisinde; okul çantası başta olmak üzere resim defteri, boya çeşitleri, kalem çeşitleri, farklı çapta çok amaçlı defterler bulunuyor. Allah Teâlâ yardımlarda bulunan hayırseverlerin yardımını kabul etsin.”

Gönül, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

“İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70, Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş IBAN: TR27 0020 6001 8702 0340 7500 01, Hesap No: 2034075-1 TL Hesabı.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.