Bingöl'de polisle tartışan baba ve oğul tutuklandı

Bingöl'de polisle tartışan baba ve oğul tutuklandı

Bingöl Valiliği, polisle tartıştığı sırada tehdit ve hakaret içerikli konuştukları belirtilen baba ve oğlunun çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını bildirdi.

Bingöl Valiliği, 1 Eylül 2019 tarihinde küçük yaştaki bir motosiklet sürücüsünün polis tarafından durdurularak gözaltına alındığı, sonradan olaya müdahil olan çocuğun abisi ve babasının polisle tartıştığı, tartışma sırasında tehdit ve hakaret içerikli konuştukları için baba ve oğlunun mahkemece tutuklandığını duyurdu.

Valilik açıklamasında, "1 Eylül 2019 tarihinde saat: 17.40 sıralarında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Palamut Caddesi AKUT önünde yapılan uygulamada 12 AAD 023 plaka sayılı motosiklet dur ikazına uymayarak Şehit Mustafa Gündoğdu Caddesi'ne doğru kaçmış, şüpheli şahıs motosikleti bahse konu cadde üzerinde bırakarak yaya olarak kaçmaya çalışmış, ancak görevli polis memurları tarafından yakalanmıştır." denildi.

Açıklamada, "Motosiklet sürücüsünün B.Ç. isimli küçük yaşta şahıs olduğu ve ehliyetinin olmadığı anlaşılmış, gerekli işlemler yapılmaya çalışılırken olay yerine gelen şahsın abisi K.Ç. ve babası L.Ç. görevli polis memurlarına tehdit ve hakaretlerde bulunarak engel olmaya çalışmış, görevli polis memurlarınca dirençlerini kıracak ölçüde müdahalede bulunulmuş ve muhafaza altına alınmışlardır. B.Ç. isimli yaşı küçük şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne, K.Ç. ve L.Ç. isimli şahıslar Düzağaç Polis Merkez Amirliğine intikal ettirilerek haklarında gerekli yasal işlemler yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Valilik açıklamasının devamında, "K.Ç isimli şahsın 9 kasten yaralama ve tehdit, 2 adet görevi yaptırmamak için direnmek suçlarından, L.Ç. isimli şahsın 11 kasten yaralama-tehdit, 1 adet görevi yaptırmamak için direnmek suçlarından kayıtlarının olduğu anlaşılmış, K.Ç. ve L.Ç. isimli şahıslar 2 Eylül 2019 tarihinde mevcutlu olarak Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, mahkemedeki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.