Bingöl'de vergi ve su borçları PTT'den ödenebilecek

Bingöl'de vergi ve su borçları PTT'den ödenebilecek

Bingöl Belediyesi ve PTT Bingöl Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında su ve vergi borçları PTT'den ödenebilecek.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bingöl Başmüdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalandığı belirtildi.

Bu kapsamda su ve vergi borçlarının tüm PTT iş yerlerinden ödenebileceği belirtilen açıklamada, "Belediyemizdeki yoğunluğu hafifletmek, vatandaşların fatura ödeme noktalarına erişimi kolaylaştırmak amacıyla PTT Bingöl Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalandı. Vatandaşlarımız, su faturalarını ile emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini tüm PTT iş yerleri ve gişelerinden ödeyebilirler." denildi.

Birinci taksit için son ödeme tarihi 31 Mayıs

2019 yılı vergi borcu ödemelerine yönelik uyarıya da yer verilen açıklamada, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs gününe kadar ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, "Belediyemize vergi borcu bulunan vatandaşlarımız, sıkışıklığa meydan vermemek için belediye ve PTT gişelerinde ödeme yapabilir. Vatandaşlarımızın cezai duruma düşmemeleri için belirlenen tarihe kadar birinci taksit ödemelerini yapmaları önemle rica olunur." denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler