Bingöl’de yüzlerce aileye kurban eti ulaştırıldı

Bingöl’de yüzlerce aileye kurban eti ulaştırıldı

Bingöl Umut Kervanı, hayırseverlerin bağışladığı kurbanları keserek etini yüzlerce fakire ulaştırdı.

Bingöl’de fakir ve muhtaca yaptığı hayır faaliyetlerinden dolayı takdir toplayan Bingöl Umut Kervanı, Kurban Bayramı'nda yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü.

Kurban etinin dağıtımı hakkında konuşan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Refik Gönül, fakir ve muhtaç ailelere ulaştırılması için hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanları keserek etlerini yüzlerce muhtaç aileye ulaştırdıklarını söyledi.

Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak, 2018 yılı Kurban Bayramı öncesinde yapmış olduğumuz hazırlıklar kapsamında kurban bağışı için halkımıza duyurular yaparak bağış yapmaları tavsiyesinde bulunduk.” dedi.

Kurban bağışları neticesinde 189 adet kurbanlık hayvan kestiklerini ifade eden Gönül, “Kestiğimiz kurbanlıkların 2 bin aileye ikişer kilo olarak ulaştırmayı hedefledik, şu an dağıtımlarımız devam ediyor. Kurbanlıkları hazırlayıp, paketleyip önceden tespit ettiğimiz muhtaç ve fakir olan ailelere ulaştırıyoruz, ulaştırmaya da devam ediyoruz.  Kurban Bayramının birinci gününde kurbanlarımızı kestik, etleri parçaladık, poşetlere doldurduk. Şu saate kadar da dağıtımlarımız devam ediyor. Cenabı Allah hayırseverlerin yapmış olduğu bu kurbanları kabul eylesin, devamını getirsin inşallah. Allah onlardan da sizlerden de razı olsun.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler