Bir evde çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti

Bir evde çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti

Mardin’in Derik ilçesindeki bir evde çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Mardin’in Derik ilçesine bağlı Başaran (Misrik) Mahallesi’nde bir evde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında 2 kardeş hayatını kaybederken, anne ile bir diğer çocuğu ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre saat 04.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Çevredekilerin haber verilmesiyle olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ambulans olay yerine varmadan yangında ağır yaralanan Zergan Sakin (52), Abdurrahman Sakin (25), Zilan Sakin (18) ve yaşı öğrenilemeyen Mehmet Ali Sakin yakınları tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesine ile özel bir hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Zilan Sakin ile Mehmet Ali Sakin hayatını kaybederken ikinci derece yanığı olan Zergan Sakin ile ikinci ve üçüncü derece yanığı olan Abdurrahman Sakin tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili görüştüğümüz köy muhtarı Salahhattin Tutal, “Büyük ihtimal yangın elektrik kontağından çıkmış. Maalesef 2 kardeş hayatı kaybetti, anne ile bir abileri ise yaralandı.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.