Birecik'te Siyer Sınavı ödülleri verildi

Birecik'te Siyer Sınavı ödülleri verildi

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "O'nu Oku, O'nu Yaşa Siyer Sınavı"nda Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden katılarak dereceye girenlere ödülleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "O'nu Oku, O'nu Yaşa Siyer Sınavı"nda dereceye girenlere ödülleri verilmeye devam ediyor.

Siyer Sınavı'na Birecik'ten katılarak dereceye giren öğrenciler, ödüllendirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Birecik Temsilcisi Ömer Elmaoğlu, "İlçemizde yapılan Siyer Sınavı'na 2 bin kişi başvuruda bulundu. Biz de toplam 15 okulumuzda sınavımızı gerçekleştirdik. Halkımız yoğun bir teveccüh gösterdi. Umre, altın, bilgisayar, bisiklet, tablet gibi nice ödüllerin bulunduğu sınavda ilçemizden katılım sağlayarak başarı gösteren 11 kardeşimize ödüllerini takdim etmenin onurunu yaşadık." dedi.

"Hediye kazanan öğrencilerimizin okudukları okula gidip hediyelerini okullarında takdim ettik." Diyen Elmaoğlu, şunları söyledi:

"Öğrencilere hem okuma alışkanlığı kazandırmak hem de Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmelerini sağlamak, dolayısıyla da onu örnek almalarına vesile olmak adına sınavın birçok faydasını müşahede ettik. Okul idareci ve öğretmenlerimizin bu konudaki memnuniyetine şahit olduk. Okul idareci ve öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ederiz ve sınava katılan, destek veren Birecik halkına da teşekkürü bir borç biliriz. İnşallah gelecek yıllarda da aynı etkinliklerin devamını getireceğiz."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler