Birecik’te Siyer Sınavı’nda dereceye girenler ödüllendirildi

Birecik’te Siyer Sınavı’nda dereceye girenler ödüllendirildi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Şubat ayında düzenlenen Siyer Sınavı’nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Şubat ayında düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavında dereceye girenlere platform üyesi Birecik Uhuvvet-Der tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Siyer yarışmasında ilçe bazında dereceye giren erkeklerin ödülleri dernek tarafından dernek binasında düzenlenen programla takdim edildi. Erkek yarışmacılara hediyelerini Şanlıurfa Yar-Der Başkanı Mustafa Bozkurt, kadınlara da derneğin bayan kolları tarafından takdim edildi.

Birecik’te dereceye girenler ve aldıkları ödüller ise şöyle sıralandı:

1’inci Kategoride dereceye giren 1’inci Ahmet Kaya’ya Android telefon, 2’inci İ. Halil Kaya’ya tablet ve 3’üncü Rukiyye Güç’e ise Kur’an okuyan kalem seti hediye edildi. 2’inci Kategoride dereceye giren 1’inci Yusuf Kırmızıtaş’a Android telefon, 2’inci Hasan Güneş tablet ve 3’üncü Ayşe Güneş’e de Kur’an okuyan kalem seti hediye edildi. Fakat 2’inci Kategoride 1’inci olan Yusuf Kırmızıtaş’a bırakmış olduğu iletişim bilgilerinden ulaşılamadığı için hediyesi takdim edilemedi. Kendisine ulaşıldığı zaman hediyesinin takdim edileceği belirtildi.

3’üncü Kategoride ise 1’inci Sedef Güneş 200 TL, 2’inci M. Furkan Kaya Mp 4 çalar ve 3’üncü İslim Bozkurt da 50 TL ile ödüllendirildikleri bildirildi.  (Abdurrahman Bozkurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.