Bismil Fatih Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Bismil Fatih Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Bismil Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Bismil Fatih Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı, Artvin Arhavi ilçesinde düzenlenen Genç Kızlar futbol turnuvasında bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan kız öğrencileri tebrik etti.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, Okullar arası Gençler Kız Futbol Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu için finallere girme hakkı kazanan genç kızları İlçe Milli Eğitim Müdürünün makam odasında kabul ederek başarılar diledi.

Başkan Yüksel “Hedefimiz Türkiye 1. Olmak”

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Yüksel, Diyarbakır şampiyonluğunun ardından Türkiye’de de birinci olmak istediklerini söyledi. Başkan Yüksel yaptığı konuşmada “Okulumuz Genç Kızlar Futbol Turnuvasında Diyarbakır şampiyonu olmuştur. Allah izin verirse Türkiye final maçında da inşallah birinci olup Türkiye şampiyonu oluruz. Bu başarılarından dolayı başta öğretmenlerimiz ile tüm kızlarımızı kutluyorum, başarıların devamını diliyorum” dedi.

Ak “ Alınan Ödüller Hepimizi Temsil Eder”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ise Diyarbakır Şampiyonu oldukları için sevindiklerini ancak Türkiye şampiyonasına katılmalarından dolayı üzerlerindeki yükün daha da arttığını söyledi. Ak yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Biz de burada olan herkese, beden eğitimi zümresi olarak çok teşekkür ederiz. Okul idaremize, bütün öğretmenlerimize, okulumuzun çalışan tüm fertlerine çok teşekkür ederiz. Ödüller, kupalar, başarılar hepimizi temsil eder ve hepimizin kaldırdığı anlardır. Biz kupayı havaya kaldırırken okulumuzdaki tüm öğrenci, Öğretmen ve diğer çalışanlarımız kaldırmış olduk, dedi.

Bolluca” Yükümüz Daha da Ağırlaştı”

Bismil Fatih Anadolu Lisesi öğretmenlerinden koordinatör Dilek Boluca ise “Şimdi üzerimizde daha ağır bir yük var. Yükümüz biraz daha ağırlaşmış durumda. İnşallah biz kendimize güveniyoruz, arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah bayrağımızı hak ettiği yere, yani en yükseğe çıkarmak içinde çalışacağız ve çabalayacağız. Nasipse de inşallah büyük bir kupayla karşınızda olmak şuan ilk hedefimiz. Böyle bir karşılamayı hazırladığınız için teşekkür ederiz. Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ise, Genç kızların başarısı hepimizin başarısı olduğunu belirterek yapılacak olan Türkiye final maçında genç kızlara başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler