Bitlis Belediyesi, altyapısı tamamlanan mahallelere sıcak asfalt döküyor

Bitlis Belediyesi, altyapısı tamamlanan mahallelere sıcak asfalt döküyor

Alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde sıcak asfalt dökmeye başladıklarını belirten Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Yükseliş Mahallesi'nde biten su, kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarının ardından yol genişletme çalışmaları ve istinat duvarları da tamamlandı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından 3 kilometrelik mahalle yoluna sıcak asfalt dökülerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Açıklamada bulunan Tanğlay, kanalizasyon, su ve doğalgaz çalışmasını bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çalışma yürütürken en çok dikkat edilen konuların başında en kaliteli hizmeti sunmak geldiğini dile getiren Tanğlay, "İki yıl içinde adeta kentimizde bir hizmet seferberliği ilan ettik. Çalışmalarımız belirlenmiş program dahilinde 13 mahallede yoğun ve titizlikle sürdürülmektedir. Yama asfalttan ve çukurlardan kurtarılan Yükseliş Mahallesi sıcak asfaltla buluştu. Bu hizmeti sunarken de en kaliteli ve ömürlük malzeme kullanarak halkımızın rahata kavuşması için yoğun bir çalışma içine girdik. Bu çalışmalar alanında uzman teknik ekipler tarafından belirlenmiş program dahilinde vatandaşları mağdur etmeden bitirdik. Diğer mahallelerde belirlenen program dahilinde çalışmaları tamamlayacağız." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler