Bitlis'te alt yapı için kapsamlı çalışma başlatıldı

Bitlis'te alt yapı için kapsamlı çalışma başlatıldı

Bitlis’te içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarının bitirilmesi için kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Bitlis’in önemli sorunlarından biri olan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı sorununun çözülmesi için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Belediye tarafından ihale edilerek başlatılan çalışmalar, 9 farklı bölgede 150 çalışanla devam ediyor.

Çalışmaların bitirilmesi halinde, kentin en büyük sıkıntılarından biri olan içme suyu ve kanalizasyon sorununun ortadan kalkması bekleniyor.

İş makinelerinin giremediği dar sokaklarda çalışmalar tamamen insan gücüne dayalı yapılıyor. Kentin coğrafi konumu nedeniyle çalışmalar zorlukla yapılıyor.

9 farklı bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yetkili firmadan çalışmalar hakkında bilgi alarak, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.    

Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Tanğlay, Bitlis’in kanayan yarası olan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarının bitirilmesi için gerekli tüm gayreti sarf edeceklerini dile getirdi.

Bir yanda çalışmaları yerinde inceleyen Tanğlay, bir yandan da vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Metruk duruma düşen tescilli yapılara bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlara, Tanğlay, hep birlikte sorunları çözeceklerini söyledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.