Bitlis'te caddelere modern aydınlatma sistemi kuruldu

Bitlis'te caddelere modern aydınlatma sistemi kuruldu

Bitlis Belediyesi tarafından, kentin güzel görünüme kavuşması için caddelere modern aydınlatma sistemleri kuruldu.

Ağır kış mevsimine girmeden önce kentteki sorunları çözmeye çalışan Bitlis Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kanalizasyon çalışmasından doğalgaza, park yapımından parke döşemelerine, içme suyu sorunundan istinat duvarlarına, mahalle aralarındaki yolların asfaltlanmasından kaldırım çalışmalarına, sosyal belediyecilik kapsamındaki kurslardan atölyelere varana dek birçok alanda çalışmalarını yürüten Bitlis Belediyesi, kentin güzel bir görünüme kavuşması için caddelere modern aydınlatma sistemi kurdu.

Batarya kavşağından Hikmet Kiler Fen Lisesi önüne kadar yapılan modern aydınlatma sisteminin geceleri oluşturduğu görünüm, vatandaşların takdirini topladı.

Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, belediyenin maddi imkânsızlıklarına rağmen çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Tanğlay, “Halkın geceleri daha rahat, daha güvenli yürümeleri ve ilimizin bir kent görünümüne kavuşması için çalışıyoruz. Caddelerimizde modern aydınlatma direklerini diktik. Özellikle geceleri aydınlatmayla birlikte güzel bir görünüm oluştu. Vatandaşlarımız bundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bunun gibi halkımızın yararına olacak hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler