Bitlis’te “Sokak Sağlıklaştırması Projesi” 3. Etap çalışması başladı

Bitlis’te “Sokak Sağlıklaştırması Projesi” 3. Etap çalışması başladı

Bitlis Belediyesi tarafından, kentin tarihini gün yüzüne çıkarmak amacıyla başlatılan “Sokak Sağlıklaştırma Projesi” çalışmalarının 3’üncü etabı başlatıldı.

Belediye tarafından başlatılan birinci ve ikinci etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nin tamamlanmasının ardından, 3’üncü etap çalışmalarına başlandı. Proje, 127 iş yerini kapsıyor.

Sabah iş yeri sahipleri ve teknik ekip ile kahvaltıda bir araya gelen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, çalışmanın başlatıldığı iş yeri esnafıyla görüştü.

Esnafında görüşünü aldıktan sonra Tanğlay, daha sonra çalışmaları yerinde inceleyerek, yüklenici firmada, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Esnaf mağdur olmadan çalışmaların yürütüleceğini belirten Tanğlay, Bitlis’in kadim tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Tanğlay, “Bitlis, konumu ve tarihi değerleri bakımından ziyaretçilerin görmesi gereken yerlerden biri. Bitlis’in turizme açılması anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘Sokak Sağlıklaştırma Projesi’yle elektrik ve telefon kablolarının düzenlenmesi, yol kaplaması, binaların çatı, bahçe duvarı gibi cephe iyileştirmeleri yapılarak, daha güzel ve düzenli bir görünüme kavuşturulacak.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.