Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz

Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde konuşan Memur-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, darbecilere seslenerek, “Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz” dedi.

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine tepkiler artarak devam ediyor. Dün akşam Siverek’te düzenlen gösteride konuşan Memur-Sen temsilcisi Fikret Aslanparçası, darbeci ve cuntacılardan asla korkmadıklarını belirterek, “Darbelerden ve cuntacılardan asla korkmuyoruz. Korkmadığımız, darbecileri ve onların azmettiricilerini korkuttuğumuz için bu meydandayız. İçinde kim varsa, arkasında hangi ülke, grup varsa bu darbe girişiminin faillerine, azmettiricilerine hesap sormak kararlılığımızı göstermek için buradayız.” dedi.

Türkiye’den bir Suriye çıkarmak isteyenlerin kirli senaryoları bozulduğunun belirten Aslanparçası, “Mısır’daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye’ye uyarlamak isteyenlere; ‘Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz’ duruşuyla hak ettikleri cevabı verdik. Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik. İhanet çetesini, cunta hareketini, paralel devlet şebekesini püskürterek milletimizin şanlı tarihine yeni ve büyük bir zafer daha ekledik.” diye konuştu.

“Memur-Sen demokrasi nöbetindedir.” diyen Aslanparçası, “Darbeye direnme, darbecileri alt etme hedefiyle milletle birliktedir. Ey darbeciler, ey darbeye yeltenen şerefsizler, alçaklar, hainler… Milletle bilek güreşine tutuşanın sonu kaybetmektir. Kaybettiniz. Tıpkı şerefinizi, haysiyetinizi, namus ve izzetinizi kaybettiğiniz gibi. Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a hak ettikleri desteği verme imkânı olmayan millet yok artık. İman varsa imkân vardır diyerek, devleti ele geçirmeye, ülkeyi işgal etmeye, milleti köle ilan etmeye hevesli yapıların heveslerini kursağında bırakan inanmış, adanmış, cesareti kuşanmış bir millet var."

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler