Bodrum'da sel hayatı felç etti

Bodrum'da sel hayatı felç etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağanak yağışın ardından meydana gelen sel nedeniyle cadde ve sokaklar akan bir dereye dönüştü. Çok sayıda ev ve işyerini su bastı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bugün öğleden sonra yağan sağanak nedeniyle sel oluştu. Sel nedeniyle cadde ve sokaklar akan bir dereye dönüşürken çok sayıda ev ve işyerini su bastı.

Oluşan sel park halindeki araçları sürüklerken vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Sel nedeniyle Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak vatandaşları uyardı.

Kaymakam Yılmaz, şunları dedi: "Bugün öğleden sonra saat 14.40 ile  17.00 arası ilçemiz metrekareye ye yaklaşık 45 kilogram  yağış almıştır. Yağış dolayısıyla anayol, Gümbet kavşağında trafiğe kapanmıştır. Dere yataklarının bulunduğu Gümbet, Yokuşbaşı dere sokak ve Bitez mahallemizde işyerleri ve konutlar su baskınına maruz kalmış, araçlar mahsur kalmıştır. Su tahliyesi ve temizleme çalışmaları Kaymakamlığımız koordinesinde devam etmektedir. Çalışmalara, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, AFAT, UMKE, Kızılay ekipleri katılmaktadır. Şu an itibariyle sel nedeniyle bir can kaybı, yaralanma, kayıp veya mahsur kalma söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın özellikle elektrik çarpmalarına karşı dikkatli olmaları trafo ve elektrik dağıtım kutularından uzak durmaları,  meterolojik duyuruları dikkatli takip etmeleri önemle rica olunur."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler