Botan FM'de yeni dönem

Botan FM'de yeni dönem

11 yıldır gerçekleştirdiği ilkeli, seviyeli yayın anlayışını sürdüren Botan FM, yeni yayın döneminde yepyeni program ve programcılarıyla dinleyicilerle buluşuyor.

2010 yılında yayın hayatına başlayan ve Siirt'in 5 ilçesinde yayın yapan Botan FM, "İslami değerlerin öğrenilmesi, öğretilmesi, araştırılması ve yaygınlaştırılması" kapsamında hayata geçirdiği yayın programıyla dinleyicileriyle buluşuyor.

100,0 radyo frekansı ve internet üzerinden yayın yapan ve Siirt'te radyo hizmeti sunan Botan FM dinleyicilerin daha rahat ulaşabileceği 'Rehber TV ve Radyolar' uygulaması üzerinden dinlenebilecek.

Yapılacak olan program içeriği hakkında açıklamalarda bulunan Botan FM Genel Yayın Yönetmeni Salih Tetik, İslami değerlerin öğrenilmesi, öğretilmesi, araştırılması ve yaygınlaştırılması yolunda yayınlar yaptıklarını belirtti.

"Müslümanların ortak sesi olmaya gayret ettik"

Botan FM olarak İslami değerlerin toplum nazarında yer bulması için 2010 yılında, "Halkı Hakka Çağıran Radyo sloganıyla yayın hayatına başladık." diyen Tetik, "Kur'an ve sünnet ışığında yaptığımız İslami yayınlarla Müslümanların ortak sesi olmaya gayret ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte de yayınlarımıza daha iyi bir şekilde kalite getirerek topluma ve dinleyici kitlemize daha iyi ve güzel programlar sunmayı arzuluyoruz." dedi.

Yeni dönemde; Tefsir, Siyer, Fıkıh, Hadis, İslam Akaidi, Risale-i Nur, Cuma Hutbeleri, Siret-i insan dersleri ve daha birçok konuların işlendiği program akışıyla irşad vazifesi gördüklerini ifade eden Tetik, "Değerli hocalarımızın tavsiyeleri ile ahreti, dünya ötesini ve maneviyatı güçlendirecek bir yayın ve program akışıyla haneleri nurlandıracağız." dedi.

"Botan FM olarak her yılın ocak ayında yeni yayın dönemine geçiyoruz ve yepyeni programlar hazırlıyoruz." diyen Tetik, " Bununla alakalı olarak da geçmiş tecrübelerimizden istifade ederek halkın ve dinleyicilerimizin neler talep ettiğini göz önünde bulundurarak ve yine dinleyici kitlemize daha iyi hitap etmek için programlar geliştirerek yayınlarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Botan FM Genel Yayın Yönetmeni Salih Tetik

"Söz Gençlerde programıyla canlı olarak dinleyicilerimize yayınlar yapıyoruz"

Tetik, "Bacılarımız için Zeynep'i dakikalar, İlahi ve Ezgi Pınarı ile istek saati ve dinleyicilerimizin heyecanla beklediği gençlerimizin konuk olduğu 'Söz Gençlerde' programlarımızla da canlı olarak dinleyicilerimize yayınlar yapıyoruz. Ve dinleyicilerimiz için, bizleri daha rahat dinleyebileceği, bize daha rahat ulaşabileceği 'Rehber TV ve Radyolar' uygulamasını oluşturduk. Bunu indirmelerini istiyoruz. Buradan istek ve paylaşımlarını çok kolay bir şekilde bizlere ulaştırma imkânı bulacaklar." şeklinde konuştu.

Tetik, 100.0 frekansından ve BOTAN FM web sitesi üzerinden gün boyu canlı programların olacağı yayın ve hesap adreslerini şöyle sıraladı:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rehber.radyolar

https://www.facebook.com/Botanfm/

https://twitter.com/botanfm?s=09

http://www.botanfm.com/

https://instagram.com/botanfm100.0?igshid=o0cvkcywyvd3

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.