Brezilya’da belediye başkan adayı canlı yayında kalp krizi geçirerek öldü

Brezilya’da belediye başkan adayı canlı yayında kalp krizi geçirerek öldü

Brezilya’da, Bom Jesus do Itabapoana Belediye Başkan adayı Paulo Sérgio Cyrillo, canlı web yayını sırasında geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti.

Brezilya’da Bom Jesus do Itabapoana belediye başkanı adayı Cumhuriyetçilerin adayı İnşaat Mühendisi Paulo Sérgio Cyrillo (73) rakipleri ile birlikte video paylaşım sitelerinden birine canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Metropolitan College São Carlos (Famesc) ve Brezilya Bom Jesus Barosu (OAB) tarafından düzenlenen canlı yayın sırasında belediye başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Cyrillo, konuşması sırasında kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçirme anı ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kaydedildi.

Canlı yayınının kesilmesinin ardından etkinlik organizatörü tarafından sosyal medyada paylaşılan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Sevgili Paulo Sergio Cyrillo'nun ölümüyle ilgili üzücü haber geldi. Duygularımızı ifade edecek sözümüz yok. Allah’tan bu acı zamanında ailenin ve arkadaşların kalbini teselli etmesini istiyoruz. Çok saygılar ile taziyelerimizi sunarız." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler