Bülent Yıldırım: İsrail sorguda 'Selam örgütünü' sordu!

Bülent Yıldırım: İsrail sorguda 'Selam örgütünü' sordu!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'dan canlı yayında gündemle ilgili açıklamalar yaptı.Yıldırım binlerce insanın dinlendiği 'Selam örgütü' nün daha önce kendisine İsrail'de sorgu sırasında sorulduğunu ifade etti

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım daha önce açıklamadığı bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.

İLK DEFA AÇIKLANAN GERÇEK

Yıldırım, Tv Net'te katıldığı Net Bakış programında Mavi Marmara baskını sonrası sorguda kendisine "Selam Örgütü ile ilgili bilgisinin olup olmadığının" sorulduğunu açıkladı. Yıldırım'ın bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Bülent Yıldırım kendisine yöneltilen bu soruya ise Selam'ın anlamının barış olduğunu ifade ederek böyle bir konuya çok girmediğini söyledi.  

SORGUDA İRAN SORUSU
 

Sorguda kendisine İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejat ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişkininde sorulduğunu açıklayan Yıldırım, soruya "Devlet Başkanlığı dışında bir ilişkilerinin olduğunu sanmıyorum" şeklinde cevap verdiğini ifade etti.

Ayrıca Bülen Yıldırım, İsrail'in elinde sorgu kayıtlarının olduğunu ve yayınlaması halinde gerçeğin açık bir şekilde görüleceğini de sözlerine ekledi. 

Öte yandan bilindiği gibi Selam Örgütü paralel yapının Türkiye'yi karıştırmak için kurduğu gazeteciden, memura kadar bir çok gücün hizmet ettiği illegal bir yapı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.