Çamurlu Eğitim !

Çamurlu Eğitim !

Pamukkale Üniversitesinin kampus alanında eğitim dönemine denk gelen alt yapı çalışmaları sırasında yağan yağmur üniversitenin çevresini çamur deryasına çevirdi.

DENİZLİ - Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce ihalesi özel bir inşaat firmasına verilen üniversitenin alt yapı çalışmalarının eğitim dönemine denk gelmesi öğrencileri ve çalışanları mağdur etti. Altyapı çalışmaları sırasında yağan yağmur üniversitenin çevresini çamur deryasına çevirdi.

 

Altyapı ve yol yapım çalışmalarının eğitim dönemine denk getirilmesine tepki gösteren öğrenciler çamur nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söylediler.

 

Üç aylık bir yaz tatili döneminde yapılması gereken işlerin eğitim döneminde yapılmasını anlamadığını ifade eden Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Recep Altındağ, "İnşaatlardan gelen seslerden dolayı derslerde rahatsız oluyoruz. Ayrıca yolların bozuk olması ve yağan yağmurun da etkisiyle yollar çamur deryasına dönüştü. Fakültemize gitmek için ya fazladan 15-20 dakika yürümemiz ya da çamur içinde yürümemiz gerekiyor. Okul içindeki öğrenci servisleri de ihtiyaca cevap vermiyor. Kız ve erkek öğrenciler beraber bindiği için yoğunluk oluşuyor ve yoğunluktan dolayı rahatsız oluyor ve binmek istemiyoruz." dedi. ( Necmi Durmazer- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.