Çankırı'da "R4BİA Parkı" açıldı

Çankırı'da "R4BİA Parkı" açıldı

Çankırı Belediyesi, kentte yeni yapılan bir parkın ismini Mısır'daki darbe karşıtı direnişin sembolü olan R4BİA yaptı. R4BİA Parkı'nın açılışı büyük bir coşku ile yapıldı.

ÇANKIRI - Mısır'daki askeri darbeye karşı direnenlerin merkezi haline gelen Rabiatü'l Adeviyye Meydanı'nda alternatif olarak ortaya çıkan R4BİA işareti, Çankırı Belediyesi tarafından yeni yapılan bir parka isim olarak verildi.

 

R4BİA Parkı açılışına Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Av. İdris Şahin, Vali Yardımcıları İbrahim Şahin ve Şerefnur Oktay, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Av. Remzi Aydın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Bürokratları, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, STK temsilcileri ile kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

 

Mehter takımının gösterisi ile başlayan programda, açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Sizlere hizmetin en iyisini sunabilmek amacıyla Valimiz, Milletvekillerimiz, müdürlerimizden işçilerimize kadar hep birlikte bir yumak halinde çaba içerisindeyiz. R4BİA Parkı Çankırı'mıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

Ardından kürsüye gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan, R4BİA Parkı'nın Çankırı'ya hayırlı olmasını diledi.

 

Milletvekilli Hüseyin Filiz yaptığı konuşmasında, Çankırı'ya hizmet vermek şeref olmalı diyerek, "Bu parkın hayırlı olması ve devamının gelmesi için şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Milletvekilli Avukat İdris Şahin ise, "Çankırı halkını yüreklendiren Valimize, bu parkta emeği geçen tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır." şeklinde belirtti.

 

Konuşmaların ardından Vali Özcan, Protokol ve katılımcılar tarafından Rabia işareti yapılarak R4BİA Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılışın ardından ise park gezilerek vatandaşlarla sohbet edildi.

 

Gezinin ardından Mehmet Tomak isimli bir vatandaşın evi ziyaret edilerek çay ikramında bulunuldu. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.