Çarıklı Mahallesi İçme Suyu Projesi tamamlanma aşamasına geldi

Çarıklı Mahallesi İçme Suyu Projesi tamamlanma aşamasına geldi

DİSKİ ileri teknoloji kullanarak 1 milyon 600 bin TL’ye mal ettiği, elektrik kesintilerine rağmen çeşmeden suların akmaya devam edeceği Çarıklı Mahallesi İçme Suyu Projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdüren DİSKİ, Sur ilçesine bağlı Çarıklı (Yeşil Vadi) Mahallesi’nde içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor. Çarıklı mahallesindeki içme suyu sorununu çözmek için çalışmalara 5 ay önce başlayan DİSKİ, proje kapsamında 4 bin metre içme suyu şebekesi döşedi. 1000 metre küplük depo çalışmasının sona ermesiyle sondaj devreye alınacak ve mahalleye içme suyu kesintisiz verilmeye başlanacak.

Projenin maliyeti 1 milyon 600 Bin TL

DİSKİ’nin Çarıklı Mahallesi’ndeki içme suyu projesi toplam 1 milyon 600 Bin TL’ye mal olacak. Projeyle elektrik kesintileri yaşansa bile mahallede su kesintileri yaşanmayacak. Çarıklı Mahallesi’nde yürütülen içme suyu projesinin 3 ay içinde tamamlanması bekleniyor.  

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, çalışmaların yapıldığı alanda incelemede bulunup teknik ekipten bilgi aldı.

‘İleri Teknoloji Kullanılıyor’

Her noktaya hizmet götürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Tutşi, “İçme suyu hayati önem taşıyor. DİSKİ olarak hedefimiz, her mahallemizin içme suyu sorunun en hızlı şekilde çözüme kavuşturmaktır. İçme suyunun vatandaşlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşması için projelerimize devam ediyoruz. Çarıklı Mahallemizdeki ‘İçme Suyu Deposu’nu ileri teknoloji kullanarak yapıyoruz. Projenin tamamlanmasıyla mahallede elektrik kesintisi olsa bile su kesintisi yaşanmayacak.  Vatandaşlar içme sularını çeşmeden sorunsuz bir şekilde kullanabilecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.