CBÜ Fen Edebiyat Fakültesi'nden 960 öğrenci mezun oldu

CBÜ Fen Edebiyat Fakültesi'nden 960 öğrenci mezun oldu

Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi 17. dönem mezuniyet töreni, Muradiye Yerleşkesi çim sahada gerçekleştirildi.

MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi 17. dönem mezuniyet töreni, Muradiye Yerleşkesi çim sahada gerçekleştirildi.

 

Törene, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, İl Jandarma Komutanı Alb. Mustafa Doğru, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Rektör Yardımcısı Ali Çelik, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Fatih Yıldırım, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

 

Fakülte Birincisi Melek Kaya, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş, Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ve Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın konuşmaları ile devam etti.

 

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş konuşmasında, "Sevgili genç arkadaşlarım, CBÜ Fen Edebiyat Fakültesi mezunlarımız; başarılarınız, sabrınız, hoşgörünüz ve sağduyulu yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. Çağımız bilgi ve bilişim çağıdır. Bilgi çok hızlı değişmekte ve dev boyutlarda gelişmektedir. Sizler; toplumu tanıyan, toplumun sorunlarına duyarlı, akıl ve bilimsellikle yaklaşan güzel ülkemizde duyarlı bir toplum oluşturma görevlerinizde dayanışma halinde olmalısınız. İşiniz, hayatınızın büyük bir kısmını kaplayacaktır. Harika bir iş yapmanın tek yolu, yaptığınız işi sevmenizden geçmektedir. Seveceğiniz alanlarda çalışın. Önünüze çıkacak her sorunu, altından bakarsanız problem, üstünden bakarsanız fırsat diye görürsünüz. Siz daima üstünden bakın" dedi.

 

"Sevgiyi, karşılık beklemeksizin verin." ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Prof Dr. İsmail Maraş, "Her zaman olumlu ve pozitif düşünün. Mesleki gelişmeleri sürekli takip edin ve öğrenmenin hayat boyu olduğunu daima hatırlayın. Unutmayınız ki; Ülkemizin, yeniden tırmanışa geçtiği bu günlerde, bilgiyi üreten ve üretime yönelik kullanan siz genç mezunlara çok ihtiyacı var. Sözlerimi bitirirken mezuniyetinizi kutlar, en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunar, bundan sonraki yaşamınızda sağlık ve başarılar dilerim. Yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun" diye konuştu.

 

Mezuniyet töreni; okulu dereceyle bitiren fakülte üçüncüsü Kübra Akgün, fakülte ikincileri Emine İyidir ve Zeynep Gürel ile fakülte birincisi Melek Kaya'ya ödülleri ve mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi, diğer mezunlara mezuniyet belgelerinin verilmesi, kep atma ve CBÜ Marşı'nın söylenmesinin ardından sona erdi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.