Celal Bayar Üniversitesi Mezunlarına Çağrı

Celal Bayar Üniversitesi Mezunlarına Çağrı

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Üniversite Vakfı tarafından Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri için başlatılan burs kampanyası ile ilgili olarak Celal Bayar Üniversitesi mezunlarına çağrıda bulundu.

MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Celal Bayar Üniversitesi mezunlarına çağrıda bulundu.

 

Celal Bayar Üniversitesi Vakfı olarak, üniversitelerinin öğrencilerine yönelik bir burs kampanyası başlattıklarını ifade eden Pakdemirli "Olabildiğince çok sayıda öğrencimize burs imkânı sağlamak için gayret etmekteyiz. Yıllık burs miktarımız öğrenci başına 1000 TL olarak plânlanmıştır. Vakfımıza ait olarak açılan burs hesabımız özel bir hesap olup, bu hesaptaki paralar başka hiçbir amaç için kullanılmayacaktır. Burs kampanyamızın başarıya ulaşması için, bizlere önemli bir destek siz mezunlarımızdan gelebilecektir. Önceki öğrencilerimiz olan siz mezunların şu andaki öğrencilerimize destek sağlaması, onlar için iyi bir motivasyon ve moral kaynağı olacaktır. Belirtilen hesaba yapacağınız ve tamamen sizin belirleyeceğiniz az veya çok katkı, öğrencilerimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Burs programımıza yapacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, Celal Bayar Üniversitesi mensubu olarak bundan sonraki hayatınızda ve çalışmalarınızda başarılar dilerim" diye konuştu (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.