Çeşitli suçlardan aranan 276 kişi asayiş uygulamalarında yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan 276 kişi asayiş uygulamalarında yakalandı

Gaziantep’te gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 276 şüpheli yakalanırken uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında ise gözaltına alınan 216 şüpheliden 29’u tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamasının yanı sıra uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyonlar gerçekleştirildiği belirtildi.

Bu kapsamda asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 276 şüphelinin yakalandığı, uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ise 219 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 29’unun tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Öte yandan, Nizip ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde park halindeki motosikletin çalınması ve failinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimliği belirlenen ve 17 suç kaydı bulunan A.B’nin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

Şehitkamil ilçesi Araban yolu üzerinde bir tır garajındaki depoda kaçak akaryakıt olduğunun tespit edildiği ve garaja baskın yapıldığı belirtilen açıklamada, garajda yapılan aramada ise bin 650 litre kaçak akaryakıtın ele geçirildiği ve garajdaki 3 şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.