"Ceylanpınar Belediyesi halkın sorunuyla ilgilenmiyor"

"Ceylanpınar Belediyesi halkın sorunuyla ilgilenmiyor"

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon arızasını defalarca belediyeye bildirmesine rağmen sorunları ile ilgilenmediğini iddia eden Ceylanpınarlılar, belediyeye görevini yapma çağrısında bulundular.

ŞANLIURFA – Ceylanpınar Birlik Mahallesi sakinleri, belediyenin sorunları ilgilenmediğini iddia ederek, belediyeyi görevini yerine getirmeye davet ettiler.

 

Mahalle sakinlerinden Mahmut Demirel 185 arayarak kanalizasyon arızasını belediyeye bildirdiğini ancak görevlilerin sorunları ile ilgilenmediğini belirtti.

 

Demirel mağduriyetini şöyle dile getirdi. “Kanalizasyon arızası için 185’i arayıp bildirdiğim halde kimse ilgilenmedi. 185 beni görevli Nevzat Kılvan’a yönlendirdi. Nevzat beyi  aradım oda beni vidanjör şoförüne yönlendirdi. Sonra vidanjör şoförünü aradım kendisi bana, ‘Bugün müsait olmadığını’ ‘Daha sonra’ geleceğini söyledi. Daha sonra tekrar aradım vidanjör şoförü; ‘Bugün benim izin günüm, sen 185 ara’ dedi.”

 

 Görevlilerin işi başından salmak kendisini başka görevlilere yönlendirdiğini ifade eden Demirel daha sonra, “ Aradığımız görevlilerde biz bu işlerden sorumlu değiliz diyerek başlarından saldılar. Kanalizasyon tıkandığı için şuan evimizi su basmış durumda, yaklaşık bir haftadır yetkilileri arayıp bilgi verdiğimiz halde kimse gelmedi. Bugün bir daha aradım aynı şeyler tekrarlandı, başkalarına yönlendirildim. Ceylanpınar Belediyesi maalesef halkın sorunuyla ilgilenmiyor.” İfadelerini kaydetti. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.