Ceylanpınar’a yeni devlet hastanesi acilen yapılmalı

Ceylanpınar’a yeni devlet hastanesi acilen yapılmalı

HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanlığı tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi önünde yapılan basın açıklamasında yeni devlet hastanesinin inşasına bir an önce başlanılması istendi.

HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanlığı, ilçenin sağlık sorunlarına dikkat çekmek amacıyla bir basın açıklaması düzenledi.

Ceylanpınar Devlet Hastanesi önünde yapılan açıklamayı okuyan HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam, devlet hastanesinin fiziki yetersizliği ve eski olması dolayısıyla ilçede çok ciddi sağlık sorunlarının yaşandığını söyledi.

Özellikle Suriyelilerin iç savaştan kaçarak ilçeye sığınmasıyla birlikte ilçe nüfusunun neredeyse iki katına çıktığını vurgulayan Sağlam, devlet hastanesinin yükünün de aynı oranda arttığını ifade etti.

“İlçenin sağlık sorunu bürokrasinin hantallığına kurban ediliyor”

Devlet hastanesindeki hasta yoğunluğu dolayısıyla vatandaşların çevre il ve ilçe hastanelerine gitmek zorunda kaldıklarını aktaran Sağlam, yapılacağı belirtilen yeni devlet hastanesinin yapımına başlanmadığını hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Konuyla alakalı olarak bazı siyasiler hastanenin projesinin hazırlandığı, yer tahsisinin yapıldığını söylemektedirler. Ancak yıllar öncesinden hastane sözü verilmiş olmasına rağmen hala taş üste taş konulmamıştır. Öyle görünüyor ki vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçları bürokrasinin hantallığına kurban edilmektedir. Bu durum kabul edilebilir bir durum değildir."

“İlçenin sorunlarını yakından takip ediyoruz”

HÜDA PAR olarak ilçenin sorunlarını yakından takip ettiklerinin altını çizen Sağlam, "Halkımızın sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmekte ve sorunların çözümü için gerekli kamuoyunu oluşturma konusunda elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bunu da önce Allah'ın rızası sonra da halkımızın selameti için yapmaktayız." diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından HÜDA PAR ilçe Başkanı Adnan Sağlam, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler