Ceylanpınar'da sınıra yakın evlerin boşaltılması iddialarına ilişkin açıklama

Ceylanpınar'da sınıra yakın evlerin boşaltılması iddialarına ilişkin açıklama

Suriye sınırında bulunan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sınıra yakın evlerin 36 saat içinde boşaltılması iddialarına ilişkin açıklamada bulunan Kaymakamlık, haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Ceylanpınar Kaymakamlığı sosyal medyada sınıra yakın mahallelerin 36 saat içerisinde boşatılması yönündeki haberler ile ilgili açıklama yayımladı.

Açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya hesaplarında yer alan 'Ceylanpınar ilçesinde sınıra yakın mahallelerin 36 saat içerisinde boşaltılması yönünde Şanlıurfa Valiliğinin kararı olduğu' yönünde yapılan haberler asılsız olduğundan, bu tür haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Muhtemel sınır ötesi harekât kapsamında alınacak tedbirlerle ilgili açıklamaların Şanlıurfa Valiliği ve Ceylanpınar Kaymakamlığı resmi web sayfaları ile sosyal medya hesaplarından takip edilmesi gerekmektedir." denildi.

Sınıra yakın evlerin teker teker gezildiği ve hane halklarına operasyon sırasında gidebilecekleri bir yerin olup olmadığının sorulduğu gelen iddialar arasında yer alıyordu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.