CHP Mürşitpınar sınır kapısında incelemelerde bulundu

CHP Mürşitpınar sınır kapısında incelemelerde bulundu

CHP'den bir heyet Suruç'ta bulunan Mürşitpınar sınır kapısında incelemelerde bulundu

ŞANLIURFA- CHP’den bir heyet Suruç’ta bulunan Mürşitpınar sınır kapısında incelemelerde bulundu. CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, CHP Başkan yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ve beraberindeki bir heyet Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bulunan Mürşitpınar sınır kapısına gelerek incelemelerde bulundu.

 

Sınır kapısından içeri alınan heyet, yetkililerle görüşerek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Çıkışta gazetecilere bir açıklama yapan Bekaroğlu, sorulan bir soru üzerine CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun günler öncesinde hükümetin İŞID konusunda askeri seçenek dahil atacağı her adımı destekleyeceklerini açıkladığını hatırlattı.

 

Hükümetin bilgi paylaşımında bulunmamakla suçlayan Bekaroğlu, rehinelerin kurtarılması olayında hükümetten bilgi talebinde bulundukları halde kendilerine hala bilginin verilmediğini ileri sürdü.

 

Son günlerde Suruç’ta yaşanan olaylara da değinen Bekaroğlu, yaşanan şiddetli olayları kabul etmediklerini belirterek insani yardımların yapılmasına izin verilmesi gerektiğini söyledi. (Osman Gülebak-Fatih Akgül-Ömer Taş-iLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.