CHP'li Böcek'ten partililerine tepki: "Bazılarının insan olmayı unuttuklarını gördüm"

CHP'li Böcek'ten partililerine tepki: "Bazılarının insan olmayı unuttuklarını gördüm"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastanede olduğu süreçle ilgili bazı CHP'lilerin tavrına sitem etti. "Partimizdeki bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta Coronavirus'e yakalandı. Yaklaşık 2 ay boyunca yoğun bakımda tedavi gören Böcek, geçtiğimiz günlerde taburcu oldu.

Hastanede kaldığı süre zarfında kendisiyle ilgili partisi CHP içerisinde yaşananlara yazılı bir açıklama ile tepki gösteren Muhittin Böcek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Biliyorsunuz ki, sağlık sorunu nedeniyle zorunlu olarak bir mola aldırdı hayat ve ayrı kaldım sizlerden. Ama hep yanımdaydınız, hep kalbimdeydiniz ve ben de sizin hep dualarınızdaydım; biliyorum. 3,5 ay boyunca yine sizlerden aldığım güçle savaştım o hastalıkla… Allah’a şükürler olsun ki; yeniden sağlığıma kavuştum ve artık görevimin başındayım. Ancak; hastalık dışında bir acı gerçekle daha yüzleştim bu süreçte ve ‘vefanın’ ne kadar önemli olduğunu anladım, bir kez daha.

18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm. Ahlaki ve etik olmayan bir şekilde, gelecek hesapları yaptıklarına şahit oldum. Bu şahısların oyunlarına, benimle birlikte siz de şahit oldunuz; biliyorum.

Uğrunda savaş verdiğimiz demokrasiye yakışmayan, seçilmiş bir başkanın inisiyatiflerini hiçe sayan uygulamalar yapmanın dışında; bu insanların, ben hastanede yaşam savaşı verirken öleceğimi, hatta öldüğümü düşünmeleri hepimizi insanlığımızdan utandırdı.

Ama ben, yine aynı Muhittin’im. Dün nasılsam, bugün de öyleyim. Hala sizin bildiğiniz, tanıdığınız ve güvendiğiniz o insanım. Ve yarın da, sizin bildiğiniz o insan olarak kalacağım. Kendimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden, aynı azim ve kararlılıkla, size ve Antalya’mıza hizmete devam edeceğim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler