Çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine çizme desteği

Çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine çizme desteği

Gaziantep’te çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine işlerinde kolaylık sağlayacak 6 bin 800 çift çizme dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Hayvan yetiştiricilerine yem, büyük ve küçükbaş hayvan, süt sağım makinası desteği veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şimdi de kadınların ahırlarda giymesi ve kışın ayaklarının üşümemesi için 6 bin 800 çift çizme dağıtıyor.

Osmanlı Mahalle Muhtarı Arif Durmaz, verilen desteklerle köylünün yüzünün güldüğünü belirterek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun vatandaşa vermiş olduğu destekler takdire şayan. Çiftçilerimiz ve hayvan yetiştiricilerimiz verilen desteklerden memnun. Başkanımızın sayesinde çiftçilerimizin ve hayvan yetiştiricilerimizin yüzü güldü. Çiftçiye arpa-buğday tohumu, gübre, zeytin-fıstık fidanı, meyve, sebze fidesi, mercimek, yonca ve slajlık mısır tohumu dağıttı. Hayvan yetiştiricilerine küçükbaş-büyükbaş hayvan, meralara gübre, su kuyusu, hayvan yemi, süt makinası verdi. Şimdide kadın çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine çizme hediye ediyor. Allah kendisinden razı olsun.” diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi’nin vermiş olduğu çizmelerden alan Züleyha Gökbulut ise, “Şahinbey Belediyesi köyümüzün yollarını yaptı, küçük-büyükbaş hayvan ve yem verdi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu işlerimizde kolaylık olsun diye bizlere süt sağım makinası ve çizme verdi. Allah kendisinden razı olsun.” diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi’nin desteklerinden memnun olduklarını belirten Nermin Çağlayan da şunları dile getirdi:

“Başkanımız bizlere daha önce hayvan desteğinde bulunmuştu. Arkasından hanımların süt sağımını kolaylaştırmak için süt sağım makinası verdi. Şimdide bizlere çizme hediye ediyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederim.”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na verilen desteklerden dolayı teşekkür eden Gülizar Yalçın ise, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bizlere babanın oğula yapmayacağı desteklerde bulundu. Onun sayesinde yoksulların yüzü güldü. Bizlere hayvan, yem, süt sağım makinası verdi. Şimdi de kadınlara çizme hediye ediyor. Allah kendisinden razı olsun.” dedi.


Çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine çizme desteği

Çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine çizme desteği

Çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine çizme desteği

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler