Çınar Göksu barajı yakınlarında otomobil takla attı; 1 ölü, 3 yaralı

Çınar Göksu barajı yakınlarında otomobil takla attı; 1 ölü, 3 yaralı

Çınar ilçemizde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Çınar ilçe merkezi çıkışı Göksu Barajı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Mardin’e gezmeye giden 4 genç arkadaşın olduğu Serhat Mamuk (21) yönetimindeki 71 BC 163 plakalı otomobil dönüş yolunda Mardin-Diyarbakır yolu üzerinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile taklalar atarak yoldan çıkarak karşı şeride geçerek durabildi.

Vatandaşlar tarafından kazanın fark edilmesi ile yaralılar Çınar Devlet Hastanesine kaldırılarak burada ilk müdahaleleri yapıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Serhat Mamuk (21) hayatını kaybederken, durumları ciddi olan Muhammed Mustafa Demirok (16), Sedat İnci (22) ve Ferhat Mamuk (19) Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Hayatını kaybeden Serhat Mamuk ile Ferhat Mamuk’un kardeş olduğu belirtilirken, savcı tarafından olay yerinde inceleme yapılarak kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇINARIN SESİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.