Cinsi sapkınlar Kâbe'yi savunan Boğaziçili öğrencileri fişliyor

Cinsi sapkınlar Kâbe'yi savunan Boğaziçili öğrencileri fişliyor

Boğaziçi Üniversitesinde Kâbe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığa sosyal medya üzerinden tepki gösteren Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin, cinsi sapkınlar ve destekçileri tarafından fişlendikleri ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesine, Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasının ardından başlayan protestolar devam ediyor. Protestolar kapsamında bugüne kadar 2911 Sayılı Kanun'a muhalefet eden ve "sol örgütsel kaydı olan" çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde ise cinsi sapkın bir grup, sözde protestolar esnasında Müslümanlar için en kutsal mekânların başında gelen Kâbe-i Muazzama'yı temsil eden bir görseli yere serme küstahlığında bulundu.

Azgın azınlığın özgürlük, eşitlik ve insan hakları adı altında yaptığı bu provokasyon, Müslüman halkın tepkisine neden oldu.

Tepkilerin ardından ​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 cinsel sapkının gözaltına alındığını duyurdu. Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Boğaziçi Üniversitesi'nde Kâbe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı!" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan soruşturmaya ilişkin yapılan açıklamada ise "LGBTİ+ isimli Çalışma kulübünün odasında arama kararına istinaden yapılan aramada PKK terör örgütüne ait örgütsel doküman ele geçirilmiş olup Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen bir soruşturma daha başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Emniyette ifadesi alınan ve ardından mahkemeye sevk edilen cinsi sapkınlardan 2'si "halkı, kin ve düşmanlığa tahrik ve alenen aşağılama" suçundan tutuklanırken diğer 2 sapkın da "konutunu terk etmeme" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yaşanan bu skandalın ardından Kâbe'ye yönelik terbiyesizliğe karşı sosyal medyadan eleştiride bulunan Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, ahlaksızlığı, kutsallara hakareti ve nefreti özgürlük olarak pazarlamaya çalışanlara asla müsaade edilmeyeceğini belirtti.

Bunun üzerine harekete geçen cinsi sapkınlar ve destekçileri de Müslüman halktan özür dileyecekleri yerde küstahlıklarını bir adım öteye taşıdı. Cinsi sapkınların, Kabe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığa sosyal medya üzerinden tepki gösteren Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini, içerisinde 15 bin Boğaziçi Üniversitesi mensubunun yer aldığı bir sosyal medya sitesindeki grup üzerinden liste tutarak isim isim fişledikleri ortaya çıktı.

Fişlenen öğrenciler, ders içeriği paylaşmak için kurulan sosyal mecralardan da atılarak çeşitli hakaret ve iftiralarla linç edildi.

Fişleme skandalına birçok isim sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İşte onlardan bazıları...

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar: Bilim yuvası olması gereken üniversitede faşizmcilik oynayan alçak ve soysuz zihniyete karşı durarak bu dizeleri yaşatan gençlerin fişlendikleri listede olmaya talibim. Adam aldırma da geç git diyemem aldırırım, Çiğnerim çiğnenirim, Hakk'ı tutar kaldırırım.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: Boğaziçi Üniversitesi'nde Kâbe'ye yapılan saygısızlığa tepki veren Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini fişleyenleri Siber Suçlarla Mücadele Dairesi ortaya çıkarmalı, BÇG'ye özenenlere İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı gereğini yapmalıdır.

Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan: Düşünce özgürlüğü diye ortalığı yakıp yıkanlar Boğaziçi Üniversitesinde İslâmî duyarlıklı öğrencileri teker teker fişliyorlar! Faşist bunlar! Üniversitelerin militan örgütler tarafından işgal edilmesine ve ülkeyi kaosa sürüklemesine göz yumulamaz!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: Yıllar ve yöntemler değişse de zihniyetleri asla değişmiyor Dün başörtülü gençlerimizi ikna odalarına zorlayan zihniyet bugün Boğaziçi Üniversitesi'nde Kâbe-i Muazzama'yı savunan gençlerimizi fişliyor. Hakk'ı ve hakikati savunan gençlerimizin yanındayız. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.