Cizre’de Kadiri tarikatı liderine saldırıyı üstlenen YDG-H geri adım attı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kadiri Tarikatı Lideri Şeyh Baki'nin evine el yapımı patlayıcı madde ile saldırı düzenleyip olayı üstlenen YDG-H geri adım attı.
Son zamanlarda İslami STK ve dindar ailelere yönelik yaptıkları saldırılarla gündeme gelen PKK'nin gençlik çetesi YDG-H, Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kadiri Tarikatı Lideri Şeyh Baki'nin evine el yapımı patlayıcı madde ile saldırı düzenlemişti.
Sosyal medya üzerinden saldırıyı üstlenen YDG-H adlı karanlık örgüt, saldırıyı üstlendiğini dair gönderdiği mesajı sildi.
Son saldırıları ile büyük tepki toplayan karanlık örgüt PKK’ni gençlik kolu YDG-H Kürdistan halkından büyük tepkiler almıştı.
Bu tepkilerden dolayı YDG-H adlı çeteci örgüt suçluluk psikolojisi ile sosyal medya üzerinden saldırıyı üstlendiğine dair gönderdiği mesajı sildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.