Coca Cola'dan cinsel sapkınlık reklamı

Coca Cola'dan cinsel sapkınlık reklamı

​Yahudi sermayeli Coca Cola, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bir festival kapsamında cinsel sapkınlığın reklamını yapması ülkede tepkilere neden oldu.

İçerisinde alkol olduğu belirtilen ve gelirinin büyük bir kısmını Siyonist rejime aktardığı bilinen Coca Cola, cinsel sapkınlığı destekleyen reklamlarıyla birkez daha kirli emellerini açığa koydu.

Şirket, her yıl düzenlenen Sziget Müzik Festivali’ne özel olarak cinsel sapkınlıklara destek veren reklam kampanyası düzenledi.

Gülümseyen iki cinsi sapığın yer aldığı reklam panoları, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın partisi FİDESZ'in başkan yardımcısı İstvan Boldog'da tepki aldı.

Boldog, yaptığı açıklamada Coca Cola'nın reklamını 'kışkırtıcı' olarak tanımladı ve şirketin ürünlerinin boykot edilmesi çağrısı yaptı.

FİDESZ ise Coca Cola'nın bu çirkin afişine destek çıkarak, "Macarların istedikleri içeceği içmekte özgür olduğu" açıklamasında bulundu.

Coca Cola ise yaptığı açıklamada, "Hem heteroseksüellerin hem de homoseksüellerin istediği kişiyi sevme hakkının olduğuna inandıklarını" ifade ederek toplumu ifsat eden cinsel sapkınlığı savunduklarını ortaya koydular.

Ayrıca internette imzaya açılan dilekçede, afişleri derhal kaldırma ve 'çocukları, aileleri ve genel olarak toplumu hedef alan homoseksüel lobiyi dizginleme' talep ediliyor. Dilekçe şu ana kadar on binlerce imza topladı.

Ancak Boldog’un çağrısı kendi partisinden destek görmedi. FİDESZ'ten yapılan açıklamada, 'Macarların istedikleri içeceği içmekte özgür olduğu' ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.