Coronavirüs gölgesinde yeni eğitim-öğretim yılı

Coronavirüs gölgesinde yeni eğitim-öğretim yılı

Covid-19 salgını hastalık gölgesinde kademeli olarak başlayan 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Elazığ’da 272 okulda 13 bin 765 öğrenci ile yüz yüze eğitime başladı.

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi Başkanı İbrahim Bahşi, Şehit Fethi Murat İlkokulu'na ziyarette bulunarak eğitim-öğretimin ilk gününde öğrenci ve öğretmenlerin heyecanına ortak olmak istediklerini belirtti.

Çocuklara maske dağıtıp, çerez ikramında bulunan Bahşi, özlenen günlere kavuşmanın sevincini yaşadığını dile getirdi.

“Rabbim bu hastalık illetini bir an önce üzerimizden alsın diye sürekli dua ediyoruz. Elazığ olarak hem deprem hem de pandemi süreci ilimizi diğer illere göre daha fazla etkiledi. Bu olumsuz etkileri tüm şehir kenetlenerek silmeye çalışıyoruz. Bizler bu işin mutfağındaki kişiler olarak, eğitim camiası olarak canı gönülden okulların açılmasını ve eğitim öğretimin başlamasını dile getirdik. Yetkililerden eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde başlaması için olumlu şartların sağlanmasına katkı sunmaları gerektiğini ilettik. İlk günün verdiği heyecan ve özveri ile fedakar tüm öğretmenlerimize hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Öğrencilerimize de canı gönülden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.