Covid-19 tedavisi tamamlanan Siirt Müftüsü Kapıcıoğlu taburcu oldu

Covid-19 tedavisi tamamlanan Siirt Müftüsü Kapıcıoğlu taburcu oldu

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü kampüsünde Kurban Bayramı’ndan bu yana tedavi gören Siirt il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, taburcu oldu.

Servis’teki tedavisi dün akşam itibarı ile tamamlanan Kapıcıoğlu’nun, bundan sonraki tedavisine evinde devam edileceği öğrenildi,

Sosyal medya Twitter hesabı üzerinden babasının son durumunu paylaşan Muhammet Kapıcıoğlu, "Hamdolsun babamı cuma akşamı itibarı ile hastanede devam eden tedavisi bundan böyle evde devam edecektir. Bu zorlu süreçte yanımızda olan dualarıyla, gönül bağlarıyla bizlere her türlü desteği sağlayan bütün Siirtli hemşerilerimize, din gönüllüsü kardeşlerimize, basın mensuplarımıza, saygıdeğer hocalarımıza, âlimlerimize teşekkürlerimizi, şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ev ortamının tedaviye psikolojik açıdan olumlu katkılar sunması düşüncesiyle öyle bir karar verildiğini ifade eden Kapıcıoğlu, şu bilgilendirmede bulundu:

"Babamı dün akşam ambulansla eve naklini gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde meşakkatli ama umutlu uzun bir yol bizi beklemektedir. Mevla'mızın yardımı, sevenlerimizin duasıyla bugünlere kadar hamdolsun geldik. Aynı dua ve dileklerimizde sabırla tedavinin tamamlanması, müftü beyin sağlığına kavuşması için sabır ve gayretle mücadeleye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun."

İLKHA


Covid-19 tedavisi tamamlanan Siirt Müftüsü Kapıcıoğlu taburcu oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler