Covid-19’a yakalanan Siirt müftüsü Kapıcıoğlu yoğun bakımdan çıkarıldı

Covid-19’a yakalanan Siirt müftüsü Kapıcıoğlu yoğun bakımdan çıkarıldı

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesi Kaşüstü kampüsünde Kurban Bayramı’ndan bu yana Covid-19 tedavisi gören Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, yoğun bakım ünitesinden normal servise çıkarıldı.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun oğlu Muhammet Kapıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının durumunun her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini belirterek, herkesten dua beklediklerini söyledi.

Muhammed Kapıcıoğlu, sosyaşl medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Müftü bey babam, yoğun bakım şartlarından müstakil odaya alındı. Yoğun bakım şartlarında uzun süre kalması hasebiyle; kendi talebi ve doktor heyetinin değerlendirmesine istinaden yoğun bakımdan çıkarılarak servis tedavisine alınmıştır. Yoğun bakım ve entübe şartları nedeniyle tedavisine psikolojik ve fizyolojik destek olmak amacıyla bağışıklık kazandığını düşündüğümüz valideyi yanına yerleştirdik. Günbegün daha iyi gözlenmekte ve sıvı gıdalar ile meyve takviyesine başlanmıştır. Mevla’mın inayeti ile sevenlerin duaları sayesinde Müftü Bey her geçen gün daha iyi olacaktır inşallah. Önemli bir eşik ve aşama kaydedildi. Şimdi sabırla ve duayla tedavinin tamamlanmasına gayret ediyoruz.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler