Cumali Atilla'dan Bağlar Cemiloğlu ve Göçmenler Caddesine ziyaret

Cumali Atilla'dan Bağlar Cemiloğlu ve Göçmenler Caddesine ziyaret

Bağlar ilçesi Göçmenler Caddesi ve Cemiloğlu Caddesinde evlere misafir olan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Sokaklarında huzurun hakim olduğu Bağlar ilçemizde hemşehrilerimizin refahı için çalışıyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bağlar ilçesi Göçmenler Caddesini ve Cemiloğlu Caddesini ziyaret etti, esnafla istişare bulundu. Başkan Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, hemşehrilerimizin daveti üzerine iki aileye misafir oldu. Başkan Atilla ve Hanımefendi Lütfiye Atilla, ailelerle çay içip sohbet etti.

Hemşehrilerimizin samimi davetine teşekkür eden Başkan Atilla, "Diyarbakır'ımızın her noktasında hemşehrilerimizle görüşüyoruz. Kimi zaman hemşehrilerimizi evinde ziyaret ediyor, kimi zaman iş yerine uğruyoruz. Burada asıl amacımız, hemşehrilerimize doğru hizmeti ulaştırmaktır. Hemşehrilerimizin görüşüne çok önem veriyoruz. Belediye bu şehirde yaşayan herkesin olduğuna göre, biz de her defasında hemşehrilerimizin görüşüne başvuruyoruz. Onların fikirlerini alıyoruz. Belediyemizi hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz" dedi. Başkan Atilla daha sonra esnafları gezerek taleplerini dinledi, Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini sordu. Başkan Atilla sokakta karşılaştığı gençlere tatlı ikramında bulundu.

Hükümetimizin desteğiyle Diyarbakır'da olumlu değişimlerin yaşandığını belirten Başkan Atilla, şunları söyledi: "Şehrimizde son 2 yıldır kepenk kapanmıyor, lastik yanmıyor. Diyarbakır'ımızda huzurun hakim olmasından hemşehrilerimiz çok memnun. Devletimiz burada birçok hizmeti hayata geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak şantiye ve sosyal belediyecilik alanlarında Diyarbakır'ımıza bir çok yeni hizmeti getirdik. Öğrencilerimizin derslerinde daha başarılı olması için kitap kahveler yaptık, gençlere, ev kadınlarına destek olmak için istihdam amaçlı kurslarımız devam ediyor. Eğitime gönül verdik. Gençlerimizin okuması lazım. Bu nedenle belediye olarak onlar için birçok imkanı sunuyoruz. Alt yapıdan ulaşıma farklı alanlardaki çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız her hizmetle Diyarbakır'ımızın refahına katkı sunuyoruz. Sokaklarında huzurun hakim olduğu Bağlar ilçemizde hemşehrilerimizin refahı için çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde hükümetimizin sayesinde büyük yatırımları şehrimize kazandırdık."

Vatandaşlar ise Başkan Atilla'ya hizmetler için teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler