Cumali Atilla'dan Bağlar Mevlana Halit Mahallesi'ne ziyaret

Cumali Atilla'dan Bağlar Mevlana Halit Mahallesi'ne ziyaret

Cumali Atilla Bağlar İlçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, hemşehrilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Akşam saatlerinde Mevlana Halit Mahallesi'ni ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet etti. Talepleri ve önerileri dinleyen Başkan Atilla, Belediyemizin projelerini anlattı.

Davet üzerine Mevlana Halit Mahallesi 409. Sokakta hemşehrilerimizden Asif Batmaz'ın evine giden Başkan Atilla, hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Görüşleri dinleyen Başkan Atilla, projelerden beklentileri sordu. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyen Başkan Atilla, çözüm için belediyemizin ilgili birimlerine talimat verdi. Başkan Atilla daha sonra yan binada bulunan bir daireye geçerek hemşehrilerimizle çay içip sohbet etti. Aynı binada ikamet eden ve trafik kazasında yaralanan Nisa Turan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Atilla, onlara oyuncak hediye etti.

Hemşehrilerimize hizmet etmenin önemli olduğunu belirten Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Kırık kalpleri onarmamız lazım. Devletin sıcak elini hemşehrilerimize uzatıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde daha güçlüyüz. Bin yıldır bu coğrafyada beraber yaşıyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hemşehrilerimize hizmet etmek için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Diyarbakır'ımızın her noktasına en kaliteli hizmetleri götürmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediyemizin yürüttüğü projelerle şehrimizde yaşayan herkese en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda özveriyle çalışıyoruz. Hemşehrilerimize hizmet etmek için varız"

Vatandaşlar da Başkan Atilla'ya ziyaret ve yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.