Cumali Atilla'dan Hani İlçemize ziyaret

Cumali Atilla'dan Hani İlçemize ziyaret

Hani ilçemizi ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi, Diyarbakır Valiliğince düzenlenen programa katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yeni göreve başlayan Hani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turan Soğukoluk'u makamında ziyaret eden Başkan Atilla, Soğukoluk'a görevinde başarılar diledi. Soğukoluk ise ziyaret dolayısıyla Başkan Atilla'ya teşekkür etti. Başkan Atilla daha sonra Hani ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Atilla, vatandaşların beklentilerini sordu.

Başkan Atilla, daha sonra Diyarbakır Valiliğince düzenlenen programa katıldı. Hani Necip Fazıl Kısakürek Salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla,  Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, sivil toplum kuruluşları dernek başkanları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Program, aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından İlçemiz Hani’de şehit olan Polis Memuru Nazım Tuncer için hazırlanan sinevizyon gösterimi ile devam etti. Daha sonra şehidimiz adına Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Edilen duanın ardından Vali Güzeloğlu tarafından bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından Vali Güzeloğlu, büyük gayret gösteren Jandarma ve Emniyet personellerini başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.