Cumali Atilla'dan Sanayi Sitelerine ziyaret

Cumali Atilla'dan Sanayi Sitelerine ziyaret

Cumali Atilla, Sanayi Siteleri yöneticileri ve esnafıyla istişare toplantısı düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, farklı meslek kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmelerine devam ediyor. Başkan Atilla, 2. Oto Tamircileri Kooperatifi Yönetim Binasında düzenlediği istişare toplantısına Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Oto Tamircileri Odası Başkanı Hüseyin Buluç, 1. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ekrem Koçer, 2. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Arslan, 4. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muhsin Erdoğmuş, Marangozcular ve Mobilyacılar Sanayi Sitesi Başkanı Selahaddin Atatekin, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Güngör ve Sanayi Siteleri esnafları katıldı.

Esnafın sorunlarını bire bir dinlemek amacıyla görüşmeyi gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Atilla, çözüm için belediyemizin ilgili birimlerine talimat verdi.

Daha sonra 3. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi'ne geçen Başkan Atilla, burada sitenin Kooperatif Başkanı Ekrem Kalkan tarafından karşılandı. Yönetim binasında yapılan görüşmede Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını esnaflarla istişare eden Başkan Atilla, sanayi sitesinde yapılan çalışmaları esnafın beklentilerine göre şekillendirdiklerini söyledi.

Yapılan görüşmelerin ardından Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve oda yöneticileri Başkan Atilla'yı Belediyedeki makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.