Cumali Atilla'dan Sur'un Kengerli Mahallesine ziyaret

Cumali Atilla'dan Sur'un Kengerli Mahallesine ziyaret

Sur ilçemize bağlı Kengerli Mahallesinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Diyarbakır'ımızın her noktasına giderek hemşehrilerimizin değerli görüşlerini alıyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Atilla beraberinde AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile birlikte Sur ilçesine bağlı Kengerli mahallesini ziyaret etti.

Cuma namazını burada eda eden Başkan Atilla, daha sonra hemşehrilerimizle sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Herkesi kucaklayan anlayışla hizmet ettiklerini belirten Başkan Atilla, "Diyarbakır'ımızın her noktasına giderek hemşehrilerimizin değerli görüşlerini alıyoruz. Hemşehrilerimizi can kulağıyla dinlemek için şehrimizin her yerine sürekli gidiyoruz. Biz göreve geldiğimiz ilk günden şunu dedik ‘Şehrimizi, bu şehirde yaşayanlarla yönetiyoruz.’ Hemşehrilerimiz bizler için çok değerlidir" dedi.

Vatandaşlar ise Başkan Atilla'ya Büyükşehir Belediyesinin şehrimizde yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.